Hak panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih panganggo  
Deleng golongan panganggoNdeleng hak panganggo Wirjadisastra (parembugan | pasumbang)

Anggota saka: Pangurus

Anggota implisit saka: Panganggo kang otomatis kakonfirmasi

Log hak panganggo

  • 20 Novèmber 2015 09.31 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané Wirjadisastra saka (ora ana) dadi pangurus (https://jv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/Cahyo_Ramadhani_kanggo_opsis_13_November_2015)