Hak panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih panganggo  
Deleng golongan panganggoNdeleng hak panganggo TracySurya (parembugan | pasumbang)

Anggota implisit saka: Panganggo kang otomatis kakonfirmasi

Log hak panganggo

  • 19 Januari 2008 03.42 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané TracySurya saka (ora ana) dadi pangurus (http://jv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/TracySurya_kanggo_opsis_12_Januari_2008)