Hak panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih panganggo  
Deleng golongan panganggoNdeleng hak panganggo PL 05 SIGIT (parembugan | pasumbang)

Anggota saka: Pangurus

Anggota implisit saka: Panganggo kang otomatis kakonfirmasi

Log hak panganggo

  • 13 Novèmber 2011 22.45 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané PL 05 SIGIT saka (ora ana) dadi pangurus (miturut kasil http://jv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/Puryono/Nurul/Sigit_kanggo_opsis_18_Oktober_2011)