Hak panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pilih panganggo  
Deleng golongan panganggoNdeleng hak panganggo Bennylin (parembugan | pasumbang)

Anggota saka: Pangurus

Anggota implisit saka: Panganggo kang otomatis kakonfirmasi

Log hak panganggo

  • 3 Mèi 2017 05.30 Meursault2004 parembugan pasumbang ngganti golongané Bennylin saka (ora ana) dadi pangurus (https://jv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/Bennylin_kanggo_opsis_15_April_2017)