Pratélaning barkas

Kaca mirunggan iki nuduhaké kabèh barkas sing kaunggah.

Pratélaning barkas
 
Kaca kapisanKaca sadurungéKaca sabanjuréKaca pungkasan
Tanggal Jeneng Gambar mini Ukuran (bita) Panganggo Dèskripsi
12 Novèmber 2017 11.46 Candi-mantub.jpg (barkas) 36 KB Wirjadisastra Saka [http://kebudayaan.kemdikbud.go.id/bpcbyogyakarta/wp-content/uploads/sites/37/2014/06/candi-mantub.jpg Kemendikbud]
7 Novèmber 2017 07.28 Serat Babad Tanah Jawi Jil 1.pdf (barkas) 66,06 MB Wirjadisastra  
4 Novèmber 2017 13.09 Serat Pararaton.pdf (barkas) 23,84 MB Wirjadisastra  
13 Oktober 2017 06.55 Citation tool 1.jpeg (barkas) 13 KB Wirjadisastra Citation tool in English Wikipedia
13 Oktober 2017 06.54 Citation tool 2.jpeg (barkas) 13 KB Wirjadisastra Citation tool in English Wikipedia
11 Oktober 2017 10.30 Ki-Ledjar-Subroto.jpg (barkas) 75 KB Wirjadisastra Sumber: [https://beritajogja.id/wp-content/uploads/2016/11/Ki-Ledjar-Subroto.jpg beritajogja.id]. Ukurané wis dicilikaké.
20 Sèptèmber 2017 12.48 Ngurubaké kibor JAV.png (barkas) 21 KB Wirjadisastra  
20 Sèptèmber 2017 12.46 Tombol kanggo nulis é lan è.png (barkas) 47 KB Wirjadisastra Diowah saka barkas iki
5 Sèptèmber 2017 07.42 Rakhine State emblem.png (barkas) 23 KB Wirjadisastra Saka en
4 Sèptèmber 2017 05.59 AllMovie.png (barkas) 55 KB Wirjadisastra Saka en
25 Agustus 2017 10.32 Unforgettable 2017 poster.jpg (barkas) 26 KB Wirjadisastra Saka en
25 Agustus 2017 10.32 The Discovery film poster.jpg (barkas) 42 KB Wirjadisastra Saka en
25 Agustus 2017 10.32 The Dinner (2017 film).jpg (barkas) 13 KB Wirjadisastra Saka en
25 Agustus 2017 10.31 DeathNotePoster.jpg (barkas) 32 KB Wirjadisastra Saka en
25 Agustus 2017 10.31 Death Race 2050.jpg (barkas) 27 KB Wirjadisastra Saka en
25 Agustus 2017 10.31 American Made (film).jpg (barkas) 132 KB Wirjadisastra Saka en
24 Agustus 2017 09.34 Lemon film poster.jpg (barkas) 23 KB Wirjadisastra Saka en
24 Agustus 2017 09.34 The House (2017 film).png (barkas) 123 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 06.19 Playon.jpg (barkas) 172 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 06.18 Petes dragon 2016 film poster.jpg (barkas) 96 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 06.18 Ode to My Father.jpg (barkas) 54 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 06.17 League of Gods poster.jpeg (barkas) 67 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 06.17 Kurnia Effendi.jpg (barkas) 73 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 06.17 Kaje.jpg (barkas) 26 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 06.16 Jantung Lebah Ratu.jpg (barkas) 25 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 06.16 GirlsTripTeaserPoster.jpg (barkas) 378 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 06.15 Agus Noor 12 Januari 2017.jpg (barkas) 215 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 06.15 Adult Beginners poster.jpg (barkas) 48 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 06.14 Trade-Minister Enggartiasto Lukita.jpg (barkas) 22 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 06.13 Yanusa Nugroho.jpg (barkas) 22 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 05.51 The Ticket (film).jpg (barkas) 67 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 05.51 The road within -- film poster.jpg (barkas) 27 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 05.51 StepbrothersMP08.jpg (barkas) 55 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 05.50 Rahadi Zakaria.JPG (barkas) 31 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 05.50 Prof Eko.jpg (barkas) 63 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 05.50 Nadjib Riphat Kesoema.jpg (barkas) 21 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 05.49 Money Monster poster.png (barkas) 159 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 05.49 Lukisan Bud Muchtar.jpg (barkas) 9 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 05.49 Kirana Kejora.jpg (barkas) 133 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 05.48 Faozan Rizal.jpg (barkas) 153 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 05.48 Cari Aku di Canti.jpg (barkas) 50 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 04.53 A Ghost Story poster.jpeg (barkas) 82 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 04.53 Anton Surono.jpg (barkas) 74 KB Wirjadisastra Saka id
22 Agustus 2017 04.53 Barry (2016 film).jpeg (barkas) 41 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 04.52 Beautiful life poster.jpg (barkas) 34 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 04.52 Believe 2016 film poster.jpg (barkas) 49 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 04.52 Burke and Hare.png (barkas) 101 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 04.51 City of ember.jpg (barkas) 30 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 04.51 Denial (2016 film).jpg (barkas) 104 KB Wirjadisastra Saka en
22 Agustus 2017 04.51 Night and Day film poster.jpg (barkas) 95 KB Wirjadisastra Saka en
Kaca kapisanKaca sadurungéKaca sabanjuréKaca pungkasan