Kabèh log umum

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pitontonan gabungan log-log ing Wikipedia. Panjenengan bisa nyiyutaké sesawangané kanthi milih siji jinis log, jeneng panganggo (sènsitif kapitalisasi), utawa kaca kang kaprabawan (uga sènsitif kapitalisasi).

Log
  • 11 Juli 2018 08.44 Khris249 parembugan pasumbang nggawé kaca Panganggo:Khris249 (Kaca anyar: ꦲꦺꦭ꧀ꦭꦺꦴ꧉​ꦲꦶꦏꦶ​ꦑ꧀ꦲꦿꦲꦶꦱ꧀꧒꧔꧙꧉​ꦑꦁꦒꦺꦴ​ꦢꦶꦱ꧀ꦏꦸꦱꦶ꧈​ꦩꦺꦚꦁ​Parembugan Panganggo:Khris249|ꦏꦺ...)
  • 23 Mèi 2018 14.04 Akun panganggo Khris249 parembugan pasumbang otomatis digawé