Asian Kung-Fu Generation

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asian Kung-Fu Generation (アジアン・カンフー・ジェネレーション Ajian Kanfū Jenerēshon?, stylized as ASIAN KUNG-FU GENERATION) (アジアン・カンフー・ジェネレーション Ajian Kanfū Jenerēshon?, stylized as ASIAN KUNG-FU GENERATION) iki Japanese alternatif rock band kawangun ing Yokohama, Jepang, ing taun 1996. Saksuwéné karir, band iki wis kapérang saka vokalis Masafumi Gotō, gitaris Kensuke Kita, bassis Takahiro Yamada, lan drummer Kiyoshi Ijichi. Miwiti saka band kampus, Asian Kung-Fu Generation ngerilis séri saka sawijining EPs nampilaké lirik biasane dinyanyikaké ing Inggris. Ing taun 2002, band iki ngerilis sing utama-label EP debut Hōkai Amplifier, saka kuwi band iki nyanyikaké lirik ing basa Jepang. Modhél musik band iki dipengaruhi déning seminal lagu rock alternatif Kulonan kaya indie rock Jepang lokal lan punk.[1][2] Laguné band iki kapangaruh saka manéka aspèk saka aliran, paling umum nganggo tempo cepet lan gitar riffs karebèn nambahi ritme lan lirik emosional. [3] Senadyan musiké saka indie, band iki wis moncèr lan èntuk kritik. [4] Asian Kung-Fu Generation wis dikutip minangka salah sawijining band sing paling apik, band modern rock sing paling satimbang sing metu saka Jepang ing taun 2000-an.[5]


Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Eremenko, Alexey. "Mada Minu Ashita Ni". Allmusic. Macrovision Corporation. Dijupuk 2015-07-13. 
  2. Eremenko, Alexey. "Surf Bungaku Kamakura". Allmusic. Macrovision Corporation. Dijupuk 2013-09-30. 
  3. Eremenko, Alexey. "World World World". Allmusic. Macrovision Corporation. Dijupuk 2015-11-23. 
  4. Eremenko, Alexey. "Asian Kung-Fu Generation – Biography". Allmusic. Macrovision Corporation. Dijupuk 2009-02-05. 
  5. Eremenko, Alexey. "Fan Club". Allmusic. Macrovision Corporation. Dijupuk 2015-02-05.