Arumi Bachsin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arumi Bachsin
Arumi Bachsin.jpg
Pakaryanaktris, model, presenter
Taun aktif2007 - saiki
Wong tuwaRudi Bachsin (bapak)
Maria Lilian Pesch (ibu)

Arumi Bachsin (lair ing Jakarta, 19 Fèbruari 1994; umur 25 taun) ya iku aktris lan model Indonesia. Dhèwèké wiwit kawentar jalaran dadi paraga ing sapérangan sinétron. Sawisé iku, dhèwèké uga mèlu dadi paraga ing filem Bestfriend? nalika taun 2008. Arumi lair ing Jakarta. Wong tuwané Rudy Bachsin, arsitek lan Maria Lilian Pesch. Arumi iku keturunan Palembang-Bengkulu-Jerman lan Walanda.

Arumi kang duwé gegayuhan dadi Psikolog iku nduwé prestasi kang apik nalika sekolah. Nalika sekolah dhèwèké mlebu kelas akselerasi ing SMP Tirta Buaran, nanging nalika ngancik SMA, Arumi luwih milih homeschooling jalaran jadwal syutingé akèh.

Filmografi[besut | besut sumber]

Film-filem kang tau dibintangi Arumi:[1]

Sinetron[besut | besut sumber]

Arumi uga tau mèlu dadi paraga ing sinétron iki:

  • Azizah
  • Kawin Muda
  • Chelsea (sinétron)|Chelsea
  • Dia Bukan Cinderella
  • Karissa
  • Sumpah I Luv U
  • Cintaku
  • Dia Bukan Anakku

Cathetan suku[besut | besut sumber]