Arròs négré

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arròs negre
Arrosnegre.png
Arròs negre with crab, shrimp and squid
Jeneng liyanéArroz negro, paella negra, black risotto
AjanganMain course
Panggonan asalSpain
Tlatah utawa prajaValencia, Catalonia
Hawa ajanganHot
Woworan pokokWhite rice, cuttlefish or squid, cephalopod ink, cubanelle peppers
VariasiFideuà negra
Katerangan liyanéAlso popular in Puerto Rico
Buku masakan: Arròs negre  Médhia: Arròs negre

Arròs negre (Cithakan:IPA-va, Spanyol: arroz negro) minangka olahanCatalan digawe saka cuttlefish (utawa squid) lan rice, kadhang kala memper seafood paella.