Aris Budi Prasetyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aris Budi Prasetyo
Katerangan priangga
Jeneng dawa Aris Budi Prasetyo
Dhuwur 182 cm (6 ft 0 in)
Posisi main defender
Katerangan klub
Tim saiki
Persema Malang
Angka 18
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
19941995
19952000
20012003
20042006
20072008
2008-2009
2009-2010
Arema Malang
PKT Bontang
Petrokimia Putra
Arema Malang
Persik Kediri
Persema Malang
Persema Malang
 ? (?)
? (?)
? (?)
? (?)
? (?)
?(?)
0(0)
Tim nasional
2007 Indonésia Indonésia ? (?)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Aris Budi Prasetyo (lair ing Pasuruan, 22 Oktober 1975; umur 43 taun) ya iku sawijining juru main tim nasional bal-balan Indonésia kang kagabung ing Piala Asia 2004.Minangka dadi juru main kanggo mbela Persema Malang. Panjenengané mbela Pupuk Kaltim sajeroning lima taun (1995-2000) minangka prestasi kang paling apik ya iku tetandhingan final ing Liga Indonésia 1999/00, panjenengané uga nyumbang utawa nyetak siji gol. Ing tetandhingan Copa Dji Sam Soe 2006 panjenengané uga nyetak gol minangka Arema Malang ngalahake Persipura Jayapura, wakil Papua ing ajang tetandhingan mau. Sajeroning kompetisi mau panjenengané kasil ngawa mantan tim Arema Malang dadi jawara Copa Dji Sam Soe kaping loro.

Gelar[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

  • Runner up Divisi Utama Liga Indonesia 1999/2000 (PKT Bontang)
  • Jawara Divisi Utama Liga Indonesia 2002 (Petrokimia Putra)
  • Jawara Divisi I Liga Indonesia 2004 (Arema Malang)
  • Jawara Copa Indonesia 2005 lan 2006 (Arema Malang)
  • Runner up Divisi Utama Liga Indonesia 2008/09 (persema Malang)

Pribadi[besut | besut sumber]

  • Pamain paling apik Copa Indonesia 2006