Arif Arryman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arif Arryman
Lair(1956-Cithakan:NOMORBULAN-03)3 Fèbruari 1956
Indonésia Bukittinggi, Sumatera Kulon, Indonésia
PatiSèptèmber 7, 2010(2010-09-07) (umur 54)
Indonésia Jakarta
BangsaIndonésia
PakaryanEkonom

DR. Ir. Arif Arryman M.Eng (lair ing Bukittinggi, 3 Fèbruari 1956 – pati ing Jakarta Kidul, DKI Jakarta, 7 Sèptèmber 2010 ing umur 54 taun)[1] punika panjenenganipun ékonom Indonesia. Arif minangka ngayut pendhidhikan S1 wonten pawiyatan luhur Institut Teknologi Bandung,Panjenenganipun ugi pikantuk kalih gelar master, ing babagan teknik wonten salah sawijinipun universitas ing Bangkok sarta babagan ékonomi Saking Universitas Sorbonne wonten Paris, Prancis, sesarengan déning gelar doktornipun kang dipunlampahi kanthi predikat summa cumlaude ing babagan ékonomi ing universitas ingkang sami inggih punka Universitas Sorbonne

Panjenenganipun Arif dados salah satunggalipun pramakasa madegipun ECONIT ugi naté ngisi aneka rupa kalungguhan salah sawijinipun enggih punika dados Penasihat Senior Menko Ekuin 1999-2001, Penasehat Mantri Keuangan 2001, Komisaris Bank BNI 2000-2006, Komisaris PT. Telkom Tbk. 2002-, Komisaris PT. Semen Gresik Tbk. 2007

Réferènsi[besut | besut sumber]