Arie Wibowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arie Wibowo
PakaryanPenyanyi

'Arie Wibowo' (lair ing Salatiga, 5 April 1952 – pati ing Jakarta, 14 April 2011 ing umur 59 taun) iku penyanyi Indonésia. Dhèwèké kondhang ing éra taun 1980an kanthi panampilané sing khas lan lumantar lagu "Madu dan Racun".[1]

Arie Wibowo tilar donya tanggal 14 April 2011 ing omah sakit Dharmais, Jakarta Kulon.[2] Arie Wibowo dikubur ing Taman Pemakaman Umum (TPU) Alkamal, Al-Kamal, Kedoya, Jakarta Kulon.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Penyanyi Arie Wibowo Meninggal dunia, diaksès tanggal 15 April 2011.
  2. id.html Arie Wibowo 'Madu dan Racun' Meninggal Dunia, diaksès tanggal 15 April 2011.
  3. Tangis Keluarga dan Sahabat Iringi Pemakaman Arie Wibowo, diaksès tanggal 15 April 2011.