Argo Bromo Anggrek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Peringatan jadwal KA

Sepur Argo Bromo Anggrek
Argo Bromo Anggrek.jpg
KA Argo Bromo Anggrek Nalika lajeng mlebet Stasiun Cikini
Surasa
GolonganEksekutif
PranataSepur Ekspres
DrajadBeroperasi
PapanDaop VIII Surabaya
Tasiyun terminusSurabaya Pasar Turi
Jakarta Gambir
Cacahing tasiyun2
Jaluring playanan2 (Ndalu kaliyan Enjang)
Angkaning sepur1-4
Palakon
Dibukak24 September 1997
PanduwéPT Kereta Api Indonesia
PalakuLaladan Operasi VIII Surabaya
DèpotSurabaya Pasar Turi (SBI)
LokomotifCC206
Tèhnis
Jarak nempuh725 km
Ambaning sepur1.067 mm
Karikatan palakon70 ngantos 120 km/jam
Peta Rute

Kereta api Argo Bromo Anggrek/route

Argo Bromo Anggrek iku asma sepur produk ingkang didhamel kaliyan PT. Kereta Api Persero [1]. Sepur iki uga nulayani penumpak ingkang tumbas tiket eksèkutip.

Sajarah Didamelé Argo Bromo[besut | besut sumber]

Argo Bromo Anggrek iku pancen salah sawijining produk PT. KAI (Persero) ingkang gadhah kembaran asma kaliyan layanan Argo-argo sanesé[2].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Kaca résmi PT. KAI (Persero) dipununduh tanggal 5 Oktober 2015
  2. Sejarah Argo Bromo Anggrek (sèkedhik) dipununduh tanggal 5 Oktober 2015