Arep jamuré emoh watangé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arep jamuré emoh watangé iku paribasan sing tegesé gelem kepénaké ora gelem rekasané

Uga delengen[besut | besut sumber]