Arendal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Arendal
Désa ing Nurwègen
Nagara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Arendal punika désa dumunung ing nagara Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]