Ardireja, Sambeng, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ardireja
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Lamongan
Kacamatan Sambeng
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Ardireja iku désa ing Kacamatan Sambeng, Kabupatèn Lamongan, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]