Apanase

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Apanase (saka basa Prancis apanage) iku anugrah utawa gaji sing diparingaké déning pamaréntah utawa badan législatif marang anggota kulawarga karajan. Contoné ing jaman pamaréntah Hindia-Walanda perkara iki kerep ditrapaké.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Apanase&oldid=815950"