Anyar, Serang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Anyar
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Banten
Kabupatèn Serang

Anyar iku kacamatan ing Kabupatèn Serang, Banten, Indonésia.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anyar,_Serang&oldid=1064325"