Antonio van Diemen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Antonio van Diemen

Antonio van Diemen (Culemborg, 1593 - Batavia, 19 April 1645), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 9. Dhèwèké maréntah antara taun 16361645.

Van Diemen déning wong Walanda dibanggakaké dadi Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing paling hebat kapindho. 'Yasa-yasa'né antarané:

Uga delengen[besut | besut sumber]


Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Hendrik Brouwer
{{{jabatan}}}
1636-1645
Diganti déning:
Cornelis van der Lijn


Cithakan:Nèderlan-bio-stub