Antonio Di Natale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Antonio Di Natale
Antonio di natale.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Antonio Di Natale
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Udinese
Karir nom
Empoli
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996–2004 Empoli 158 (49)
1997–1998Iperzola (pinjaman) 33 (6)
1998Varese (pinjaman) 4 (0)
1998–1999Viareggio (pinjaman) 25 (12)
2004– Udinese 264 (135)
Tim nasional
2002– Italia 38 (11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10 Juni 2012

Antonio di Natale (lair ing Napoli, Italia, 13 Oktober 1977; umur 41 taun) ya iku juru main bal-balan kang lair ing kutha Napoli, Italia. Posisi minangka penyerang. Dèwèké saiki mbéla tim asal Udine, Udinese.

Dèwèké dadi langganan Tim nasional balbalan Italia. Dèwèké nyétak 2 gol panentu kemenangan Italia nalika tandhing nglawan Ukraiana ing lanjutan penyisihan Euro 2008[1].

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Italy beats Ukraine 2-1 on 2 goals by Di Natale" (ing basa Inggris). SportingNews.com. 28 September 2007. Dijupuk 10 October 2010. 

Cithakan:Skuat Udinese