Antoine-François Fourcroy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Infobox Scientifique

Antoine François, comte de Fourcroy

Antoine François Fourcroy dipunceluk de Fourcroy, miyos nalika 15 juni 1755 wonten ing Paris, séda tanggal 16 deember 1809 ing Paris, panjenenganipun kimiawan saking Prancis ingkang naté dados anggota Convention nationale.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Portail