Antiga Kelod, Manggis, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Antiga Kelod
Désa
Antiga Kelod kapernah ing Kabupatèn Karangasem
Antiga Kelod
Antiga Kelod
Antiga Kelod kapernah ing Bali
Antiga Kelod
Antiga Kelod
Antiga Kelod kapernah ing Indonésia
Antiga Kelod
Antiga Kelod
Koordhinat: 8°32′04″S 115°29′20″E / 8.53452°S 115.48897°E / -8.53452; 115.48897Koordhinat: 8°32′04″S 115°29′20″E / 8.53452°S 115.48897°E / -8.53452; 115.48897
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
KacamatanManggis
Kodhe laladan
administrasi
51.07.03.2010

Antiga Kelod iku désa ing Kacamatan Manggis, Kabupatèn Karangasem, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Manggis, Karangasem