Antidiuretik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lukisan wong sing nyerahaké conto urin kanggo dipriksa

Antidiuretik ya iku jat kalsium oksalat kang bisa ngelunturake utawa ngelebur watu ginjel kang ana ing awak uga nduwèni asifat kanggo ngolah uyuh (urine) lan jaga kadharé banyu ing sajeroning awak.Tetuwuhan kang ngandut jat kalsium oksalat uga bisa ndhuwèni mupangat kanggo obat lara ginjel, kaya ta :