Ansor's Silver

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Koordhinat: 7°49′36″S 110°23′33″E / 7.8266303°S 110.3925838°E / -7.8266303; 110.3925838Ansor's Silver ya iku salah sawijining pusering pablanjan pérak sing kondhang ing kutha Yogyakarta[1]. Ansor's Silver iki diyasa déning salah sawijining juru kriya, Mr. H. Ansor Karto Utomo, ing taun 1956.[2] Pusering pablanjan pérak iki prenahé ana ing Dalan Tegal Gendu No.28 Prenggan, Kuthagedé, Yogyakarta, Daérah Istiméwa Yogyakarta.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "ANSOR SILVER – Yogyakarta (Jogja) backpacker's guide". www.yogya-backpacker.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2017-11-20. 
  2. "ANSOR SILVER YOGYAKARTA". ansorsilver.com. Dijupuk 2017-11-20.