Menyang kontèn

Angelique Rockas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Angelique Rockas

Angelique Rockas   (lair  31 Agustus 1951) yakuwi aktris  lan nitahake perusahaan Teater Internasionalis sing nggarap aktor saka pirang-pirang balapan ing London, Inggris

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]