André Schürrle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
André Schürrle wektu ndhik tim bal-balan Jerman

André Schürrle iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Ludwigshafen, Jerman tanggal 6 November 1990.[1] Pemain iki wis tau ngicipi gelar juwara Piala Dunia, DFB-Supercup, lan DFB Pokal.[1] Ibuké ya iku Luise lan bapaké ya iku Joachim Schürrle.[2] Andre sing wektu iku umuré isih 6 taun wis nunjukné bakaté main bal-balan lan gabung karo klub bal-balan Ludwigshafen SC.[2] Ndèk kana Andre wiwit ngasah kemampuané ngolah bal.[2]

Ndek tim junior Jerman piyambaké nglakoni tetandhingan kapisané musuh Irlandia ndhik bulan November 2009.[2] Ndèk tim senior Jerman piyambaké nglakoni tetandhingan kapisané musuh Swedia tanggal 17 November 2010. Tetandhingané wektu iku dilangsungné ndhik Gothenburg.[3]

Karir[besut | besut sumber]

2009-2011 1. FSV Mainz 05

2011-2013 Bayer 04 Leverkusen

2013-2015 Chelsea F.C.

2015-2016 VfL Wolfsburg

2010-2016 Jerman

2016-saiki Borussia Dortmund

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "André Schürrle". www.eurosport.com. Dijupuk 23 August 2016. 
  2. a b c d "Profil André Schürrle". www.bola.net. Dijupuk 23 August 2016. 
  3. "André Schürrle". www.uefa.com. Dijupuk 23 August 2016.