Ana gula ana semut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasan iku tegesé panggonan sing akèh rejekiné, mesti akèh sing nekani.

Uga delengen[besut | besut sumber]