Amos Roberts

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Amos Roberts (lair 2 November 1980) ya iku mantan pemain profesional ragbi saka Australia.

Cathetan sikil[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Amos_Roberts&oldid=987641"