Menyang kontèn

Aminata Touré

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aminata Touré
Mahamantri Senegal ka-13
Linggih
1 September 2013 – 4 Juli 2014
PrésidhènMacky Sall
Kang sadurungéAbdoul Mbaye
Kang sawiséMohammed Dionne
Rerincèn dhiri
Lair (1962-10-12) 12 Oktober 1962 (umur 61)
Dakar, Senegal

Aminata Touré (lair 12 Oktober 1962; umur 61 taun) yaiku pulitikus Senegal sing ngejabat minangka Mahamantri Senegal saka 1 September 2013 nganti 4 Juli 2014.[1] Ia menika Mahamantri Senegal wadon kapindho sawise Mame Madior Boye. Sadurunge, ia ngejabat minangka Mantri Kehakiman saka 2012 nganti 2013.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Senegal PM Aminata Toure sacked after poor election results". IANS. news.biharprabha.com. Dibukak ing 5 July 2014.
Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
Abdoul Mbaye
Mahamantri Senegal
2013–2014
Kang sawisé
Mohammed Dionne