Amber Rose

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Amber Rose (jeneng lair Amber Levonchuck; tanggal 21 Oktober 1983)[1] ya iku modhèl, paraga filem, lan juru rancang modhe saka Amérika.

Babad Urip[besut | besut sumber]

Amber Levonchuck lair tanggal 21 Oktober taun 1983 ing Philadelphia, Pennsylvania, bapaké ya iku Michael Levonchuck, lan ibuké, Dorothy Rose. DHèwèké iku keturunan saka akèh ras. Dhèwèké duwé sadulur lanang jenengé Antonio Hewlett.[2] Bapaké iku keturunan Irlandia lan Italia[3] Lan ibuké keturunan Cape Verdean lan Sekotlan. Rose tuwuh ing Philadelphia kidul.

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Peran Cathetan
2007 A Haunting Jessie 1 episode
2008 Better Off Alone Jennifer Short Film
2010 The Hills Herself
2011 RuPaul's Drag Race Herself Guest Judge
2011–12 Master of the Mix Judge
2012 Gang of Roses 2: Next Generation Tara X Film
2014 School Dance MaryWanna Film
2014 Selfie Fit Brit TV series
2015 Sister Code Lexi Film
2015 Black-ish Dominique 1 episode
2016 Hollywood Medium with Tyler Henry Herself TV series
2016–present The Amber Rose Show Herself
2016 Dancing with the Stars Herself/Contestant Season 23

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Amber Rose > Full Biography". VH1. Diarsip saka sing asli ing November 2, 2013. Dijupuk September 7, 2012. 
  2. Ponce, Gina (June 15, 2010). "Coming up Rose". YRB. Diarsip saka sing asli ing August 15, 2010. 
  3. "Rose&Ono". Diarsip saka sing asli ing February 6, 2015. Dijupuk December 29, 2014.