Altufyevo (Moscow Metro)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Serpukhovsko-Timiryazevskaya Line

Altufyevo

Altufyevo(Basa Rusia: Алтуфьево) trowongan punika ngantos lor Line Serpukhovsko-Timiryazevskaya dumugi Metro Moskow, ugi stasiun northermost kang sedanten migunakake sistem. Trowangan Altufyevo punika dipunbikak wiwit taun 1994 dumunung wonten ing Seoul, Korea kidul. Altufyevo kagolong salah satunggaling trowongan kang wisuwur lan panjang ing donya kanthi panjang 47,600 meter, wujud (tipe) metro.Trowongan punika ugi boten kena cahya srengéngé lan ngelewati ngandap lepen Han (kali Han). Stasiun ingkang angadahi jèro 9 meter punika diwastani kados laladan kutha kang padet ugi miat ngangkud 70.000 penumpang saben dintenipun.

Koordhinat: 55°53′52″N 37°35′13″E / 55.89778°N 37.58694°E / 55.89778; 37.58694