Allahu Akbar (lagu)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Allahu Akbar iku lagu kabangsané Libya nalika mangsa pamaréntahané Kolonel Muammar Khadafi ing Libya.

Uga delengen[besut | besut sumber]