Alberto Gonçalves Da Costa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alberto Gonçalves Da Costa
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alberto Gonçalves Da Costa
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Indonésia Sriwijaya FC
Angka 10
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004—2007
2007—2010
2010—2011
2011-
Brazil Clube do Remo
Indonésia Persipura Jayapura
Indonésia Persijap Jepara
Indonésia Persipura

68 0 (41)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Alberto Gonçalves Da Costa (lair ing Brasil, 31 Dhésèmber 1980; umur 38 taun) ya iku juru main bal-balan Brasil kang duwé kaprigelan main ing lapangan dipercaya lan diwènèhi tanggung jawab dadi juru main yang penyerang. Ing mangsa ing panjenengané main kanggo Persipura ing Indonesia.

Karier[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Alberto Gonçalves perna main ana ing klub Clube do Remo samangsa taun 20042007.Panjenengané banjur gegabungan karo klub Persipura Jayapura samangsa taun 2007 nganti 2010, uga ijrah ing klub Persijap separa mangsa 2010-2011.Ing mangsa ing, panjenengané mbela tim Persipura ing mangsa 2011-2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Persijap