Akuisisi (novel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Akuisisi ya iku novèl sing ditulis déning Agustus Sani Nugroho terbit taun 2013 saka penerbit Aksara Bermakna