Akadhemi Militèr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Akadhemi Militèr (Akmil) iku sekolah pendhidhikan TNI Angkatan Dharat ing Kutha Magelang, Jawa Tengah, Indonésia. Akadhemi Militèr nyithak Perwira TNI Angkatan Dharat. Sacara organisasi, Akadhemi Militèr dumunung ing struktur organisasi TNI Angkatan Dharat, kang dibawahi Gubernur Akadhemi Militèr. Calon Taruna Akmil asal saka lulusan SMA utawa MA.

Kurikulum[besut | besut sumber]

Pendhidhikan Akmil diayahi sajeroning 4 taun.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Situs resmi AKMIL

Cithakan:TNI-AD


Cithakan:TNI-stub