Agus Kamal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Agus Kamal yaiku Seniman Indonésia lair ing Pemalang tanggal 31 juli 1956, dheweké sinau seni ing institut kesenian Indonésia, Yogyakarta, 1986 lan pungkasané mapan ing Yogyakarta, karya-karyane wis menang penghargaan antar liya-liyane, penghargaan penghargaan ing XIX Prix International D'Art Contemporain de Monte Carlo, Monaco 1985, Penghargaan perak ing Biennale I lukisan ing Yogya 1988, medali emas ing Taman Budaya Yogyakarta "Boeng Ajo Boeng" 100 taun Affandi ing bentara budaya Yogyakarta.[1]

Referensi[besut | besut sumber]