Agung Setyabudi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Agung Setyabudi
Katerangan priangga
Jeneng dawa Agung Setyabudi
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Pamain tetahan
Katerangan klub
Tim saiki
Persis Sala
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1992-1998
1999-2001
2002
2002-2005
2006-
Arseto Sala
PSIS Semarang
Persebaya Surabaya
PSIS Semarang
Persis Sala
Tim nasional
Indonésia

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Agung Setyabudi (lair ing Sala, Jawa Tengah, 2 Novèmber 1972; umur 46 taun) ya iku juru main bal-balan Indonésia. Kang biyasa main minangka juru main tetahan lan panjenengané kagolong salah sijiné juru main kanggo tim nasional Indonésia.Ndhuweni dedeg awak 175 cm, panjenengané uga mantan juru main turnamen gedhé internasional kaya ta ing tetandhingan kanggo kualifikasi Olimpiade, Kajuaraan Bal-balan ASEAN, Piala Asia AFC, lan kualifikasi Piala Asia AFC.

Pranala njaba[besut | besut sumber]