Agropolitan TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kompas TV
Kompas TV
Gambar:Kompastv .npeg *
JaringanKompas TV
Slogan"Selalu Di Hati"
(September 2006Agustus 2011)
"Inspirasi Malang Raya, Inspirasi Indonésia"
wiwit September 2011
NegaraIndonésia
BasaBasa Indonésia
Basa Jawa
Wilayah siaranMalang Raya
Diluncuraké25 September 2006
Sing duwéPamaréntah Kutha Batu
Kantor pusatKutha Batu
Situs webhttp://agropolitantv.blogspot.com

Agropolitan TV ya iku stasiun télévisi lokal ing Indonésia kang nganakaké giyaran ing Kota Malang, Jawa Wétan. Saikiné kepemilikan Agropolitan TV ana sangisoring pamaréntah Kutha Batu, Malang. Agropolitan TV ana ing Channel 32 UHF Frekuensi Antenna PF 121,30 Mhz kanthi waktu giyaran saka jam 3.30 pagi nganti jam 19.00 bengi. Cakupan giyaran saka Agropolitan TV nganti September 2006 wis njangko sekabèhing wewengkon Malang Raya.

Ing wulan Mèi 2011, status Kompas TV owah dadi Lembaga Penyiaran Publik Laladan.[1] Wiwit September 2011 stasiun télévisi iki minangka jaringan saka Kompas TV lan nyiaraké program-program Kompas TV.[2]

Pratélan acara

Berita
  • Agropolita News
  • Ngobrol Pagi
  • ATV Newstainment
  • Sapu Lidi
  • Sari Warta
  • Berita Malayu
Bincang-bincang
  • Ranah Perempuan
  • Cafe Agropolitan
Religi
  • Ayo Mengaji
  • Hikmah Senja
  • Gema Wahyu Ilahi
  • Telaah Agama Kristen
Dialog
  • Dialog Pertanian
  • Dialog Wiyata
  • Dialog Ékonomi
  • Gardu Dhémokrasi
  • Seputan Keséhatan
Musik
  • Chatzone
  • Alunan Nada
  • Accoustic Night
  • Dangdut Asooy Live
  • Dangdut Asooy
  • Show Musik Spesial (Musik Indie)
  • Discography (Profil Penyanyi/Band)
  • Campursari (Musik Lokal Jawa)
  • Karaoke Yuk...
Lainnya
  • Travelling
  • CS Fauna
  • Relauncing Nick Jr. Indonésia

Réferènsi

  1. kutha-tunjuk-dewan-pengawas-atv "Walikota Batu Tunjuk Dewan Pengawas ATV" Priksa gandra |url= (pitulung). Bhirawa. 2011-5-26.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  2. [1] Profil Kompas TV

Uga delengen

Pranala njaba

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia