Agedashi dōfu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Agedashi dōfu

{{Nihongo|Agedashi dōfu|揚げ出し豆腐|| minangka salah sawijining olahan Jepang saka tahu.


Nalika ageashi dōfu minangka sajian oldashi sing paling misuwur, sawetara panganan liyane bisa uga disiapake kanthi teknik sing padha. Iki kalebu (揚げ出し茄子 agedashinasu?) , nggunakake terong.

Referensi[besut | besut sumber]