Menyang kontèn

Agatha Barbara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Agatha Barbara
Presidhen Malta ka-3
Linggih
15 Februari 1982 – 15 Februari 1987
MahamantriDom Mintoff
Karmenu Mifsud Bonnici
Kang sadurungéAlbert Hyzler (Peltu); Anton Buttigieg
Kang sawiséPaul Xuereb (Peltu); Ċensu Tabone
Rerincèn dhiri
Lair(1923-03-11)11 Maret 1923
Żabbar, Malta
Pati4 Fèbruari 2002(2002-02-04) (umur 78)
Żabbar, Malta
PakuburanPemakaman Żabbar
Parté pulitikParte Buruh

Agatha Barbara, KUOM (lair 11 Maret 1923 – pati 4 Fèbruari 2002 ing umur 78 taun)[1] yaiku pulitikus Malta, sing ngejabat minangka anggota parlemen Parte Buruh lan mantri. Ia menika wadon kapisan sing ngejabat minangka presidhen Malta, lan isih dadi anggota parlemen wadon sing ngejabat paling suwe ing sajarah pulitik Malta.

Wacaan tambahan[besut | besut sumber]

  • Rudolf, Uwe Jens; Berg, Warren G. (2010). Historical Dictionary of Malta. Scarecrow Press. kc. 37–38. ISBN 9780810873902.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Kalungguhan pulitik
Kang sadurungé
Albert Hyzler
Peltu
Presidhen Malta
1982–1987
Kang sawisé
Paul Xuereb
Peltu