Adolphe Brongniart

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Adolphe Brongniart.

Adolphe Théodore Brongniart inggih punika botanis saking Prancis, ingkang lair ing tanggal 14 januari 1801 wonten ing Paris, panjenenganipun séda tanggal 18 Fèbruari 1876. Piyambakipun putra saking naturalis Alexandre Brongniart sarta anak (grand) Alexandre-Théodore Brongniart.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Autorité Cithakan:Autres projets