Adam Smith (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Adam Smith
Adam Smith - July 2010 USA tour.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Adam James Smith[1]
Tanggal lair (1991-04-29) 29 April 1991 (umur 30)
Papan lair Leytonstone, London, Inggris
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in)
Posisi main Bèg tengen
Katerangan klub
Tim saiki
Tottenham Hotspur
Angka 39
Karir nom
2007–2009 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008– Tottenham Hotspur 1 (0)
2009Wycombe Wanderers (silihan) 3 (0)
2009–2010Torquay United (silihan) 16 (0)
2010–2011Bournemouth (silihan) 38 (1)
2011–2012Milton Keynes Dons (silihan) 17 (2)
2012Leeds United (silihan) 3 (0)
Tim nasional
2006–2007 Inggris U-16 3 (0)
2006–2008 Inggris U-17 3 (0)
2009 Inggris U-19 1 (0)
2011 Inggris U-20 5 (0)
2011– Inggris U-21 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:11, 13 Fèbruari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 00:31, 15 November 2011 (UTC)

Adam James Smith (lair ing Leytonstone, London, 29 April 1991; umur 30 taun) ya iku silih sijining juru main bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub Tottenham Hotspur ing posisi bèg tengen.

Smith miwiti karir junioré ing Tottenham Hotspur lan miwiti karir senioré ing klub mau uga, sasuwéné ing Tottenham Hotspur F.C., Smith disilihaké ing Wycombe Wanderers,[2] Torquay United,[3] Bournemouth,[4] Milton Keynes Dons[5] lan Leeds United.[6]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com. Premier League. 2010-09-01. Diarsip saka sing asli ing 3 September 2010. Dibukak ing 2010-09-01. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  2. "Taylor Swoops for Smith". wycombwanderers.co.uk. Dibukak ing 14 May 2012.
  3. "Torquay loan for Smith". Tottenham Hotspur F.C. tottenhamhotspur.com. 20 November 2009. Diarsip saka sing asli ing 23 November 2009. Dibukak ing 20 November 2009. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  4. "Cherries sign Smith". A.F.C. Bournemouth. afcb.co.uk. 23 September 2010. Diarsip saka sing asli ing 25 September 2010. Dibukak ing 23 September 2010. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  5. "Dons snap up spurs ace". Milton Keynes Dons F.C. mkdons.com. 16 August 2010. Dibukak ing 16 August 2010.
  6. "England under-21 international arrives." Leeds United A.F.C. 31 January 2012. Dibukak ing 31 January 2012.

Pranala njaba[besut | besut sumber]