Aaron Pierre

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aaron Pierre
Aaron Pierre 15-03-2014 1.jpg
Pierre main kanggo Wycombe Wanderers ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Aaron Jordan Pierre[1]
Tanggal lair (1993-02-17) 17 Fèbruari 1993 (umur 28)[2]
Papan lair Southall, Inggris
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)[3]
Posisi main Bek[4]
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 2
Karir nom
2008–2011 Fulham
2011–2012 Brentford
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2012–2014 Brentford 0 (0)
2013–2014Cambridge United (nyileh) 0 (0)
2014Wycombe Wanderers (nyileh) 8 (1)
2014–2017 Wycombe Wanderers 121 (8)
2017–2019 Northampton Town 60 (6)
2019– Shrewsbury Town 44 (6)
Tim nasional
2015– Grenada 10 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:26, 2 Desember 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14:36, 9 April 2020 (UTC)

Aaron Jordan Pierre (lair 17 Februari 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Grenada sing main dadi Bek kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Shrewsbury Town" (PDF). English Football League. p. 79. Dibukak ing 9 April 2020.
  2. "Aaron Pierre". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 30 June 2018.
  3. "Aaron Pierre". Shrewsbury Town F.C. Dibukak ing 9 April 2020.
  4. "Aaron Pierre: Profile". worldfootball.net. HEIM:SPIEL. Dibukak ing 9 April 2020.