A Nightmare on Elm Street (film 2010)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. A Nightmare on Elm Street inggih punika filem horor ingkang kababar taun 2010 lan dipunserat déning Wesley Strick lan Eric Heisserer. Film punika dipundamel kanthi tokoh legenda Freddy Krueger.

Aktris[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.imdb.com(dipuntingali tanggal 10 Oktober 2011)