A Nightmare on Elm Street (film 2010)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
A Nightmare on Elm Street (film 2010)
A Nightmare on Elm Street 2010 poster.jpg
Disutradarani Samuel Bayer
Diprodhuseri Michael Bay
Andrew Form
Brad Fuller
Ditulis déning Wesley Strick
Dibintangi Jackie Earle Haley
Kyle Gallner
Rooney Mara
Katie Cassidy
Thomas Dekker
Kellan Lutz
Dimusiki Steve Jablonsky
Themes:
Charles Bernstein
Sinématografi Jeff Cutter
Dibesut déning Glen Scantlebury
Suwéné
94 minutes
Nagara Cithakan:FilmUS
Rantaman $35 million

A Nightmare on Elm Street inggih punika filem horor ingkang kababar taun 2010 lan dipunserat déning Wesley Strick lan Eric Heisserer. Film punika dipundamel kanthi tokoh legenda Freddy Krueger.

Aktris[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.imdb.com(dipuntingali tanggal 10 Oktober 2011)