A Nightmare on Elm Street (film 2010)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
A Nightmare on Elm Street (film 2010)
Sutradara Samuel Bayer
Produser Michael Bay
Andrew Form
Brad Fuller
Panulis Wesley Strick
Paraga Jackie Earle Haley
Kyle Gallner
Rooney Mara
Katie Cassidy
Thomas Dekker
Kellan Lutz
Musik déning Steve Jablonsky
Themes:
Charles Bernstein
Sinematografi Jeff Cutter
Panyunting Glen Scantlebury
Durasi 94 minutes
Negara Cithakan:FilmUS
Anggaran $35 million

A Nightmare on Elm Street inggih punika film horor ingkang kababar taun 2010 lan dipunserat déning Wesley Strick lan Eric Heisserer. Film punika dipundamel kanthi tokoh legenda Freddy Krueger.

Aktris[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.imdb.com(dipuntingali tanggal 10 Oktober 2011)