A Nightmare on Elm Street (film 2010)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
A Nightmare on Elm Street (film 2010)
A Nightmare on Elm Street 2010 poster.jpg
Juru arah Samuel Bayer
Juru gawé Michael Bay
Andrew Form
Brad Fuller
Juru tulis Wesley Strick
Juru paraga Jackie Earle Haley
Kyle Gallner
Rooney Mara
Katie Cassidy
Thomas Dekker
Kellan Lutz
Juru musik Steve Jablonsky
Themes:
Charles Bernstein
Sinématografi Jeff Cutter
Juru besut Glen Scantlebury
Suwé
94 minutes
Nagara Cithakan:FilmUS
Rantaman $35 million

A Nightmare on Elm Street inggih punika film horor ingkang kababar taun 2010 lan dipunserat déning Wesley Strick lan Eric Heisserer. Film punika dipundamel kanthi tokoh legenda Freddy Krueger.

Aktris[sunting | besut sumber]

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ (en)www.imdb.com(dipuntingali tanggal 10 Oktober 2011)