A Nightmare on Elm Street (film 2010)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
A Nightmare on Elm Street (film 2010)
A Nightmare on Elm Street 2010 poster.jpg
DisutradaraniSamuel Bayer
DiprodhuseriMichael Bay
Andrew Form
Brad Fuller
Ditulis déningWesley Strick
DibintangiJackie Earle Haley
Kyle Gallner
Rooney Mara
Katie Cassidy
Thomas Dekker
Kellan Lutz
DimusikiSteve Jablonsky
Themes:
Charles Bernstein
SinématografiJeff Cutter
Dibesut déningGlen Scantlebury
Suwéné
94 minutes
NagaraCithakan:FilmUS
Rantaman$35 million

A Nightmare on Elm Street inggih punika filem horor ingkang kababar taun 2010 lan dipunserat déning Wesley Strick lan Eric Heisserer. Film punika dipundamel kanthi tokoh legenda Freddy Krueger.

Aktris[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.imdb.com(dipuntingali tanggal 10 Oktober 2011)