A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner!

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Infobox television film

A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner! yaiku film live action televisi adhedhasar seri animasi The Fairly OddParents . Film kasebut ditayangke ing Nickelodeon ing Amerika Serikat tanggal 9 Juli 2011 kanggo ngrayakake ulang taun kesepuluh seri kasebut. beda karo film animasi sadurunge saking seri, film kasebut ndelangaken live action ingkang dipungambaraken kaliyan animasi CGI . Film kasebut minangka film pisanan Nicktoon kanggo nglakoni aksi live (liyane SpongeBob SquarePants ). Film televisi iku ditonton dening 5.8 yuta pamirsa nalika penayangan awal.

Film televisi iku nduweni latar belakang ing kutha Dimmsdale lan dipusatake ing Timmy Turner, wong tuwané Cosmo lan Wanda, lan anak saka pasangan wong tuwane, Poof.

Ing tanggal 14 Maret 2012, Nickelodeon ngumumake sekuel film iki, A Fairly Odd Christmas, kang nayangke awal ing musim liburan 2012. [1] Film kaping telu, A Fairly Odd Summer] ditayangke ing 2 Agustus 2014 karo Drake Bell, Daniella Monet, lan anggota juru paraga liyane. [2] [3]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]