8 Desember

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

8 Desember punika, dinten ingkang kaping 342 utawi 343 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

7 December8 Desember9 Desember
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 8 Desember ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=8_Desember&oldid=817167"