857

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862
Dasawarsa: 840-an  850-an  860-an
Abad: kaping-8  kaping-9  kaping-10
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-857 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=857&oldid=809531"