29 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 29 Mei)

29 Mei punika, dinten ingkang kaping 149 utawi 150 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
28 Mei - 29 Mei - 30 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=29_Mèi&oldid=1061354"