29 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 29 Mei)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

29 Mèi punika dinten ingkang kaping 149 utawi 150 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Mèi-29 Mèi-30 Mèi