29 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 29 Mei)

29 Mèi punika dinten ingkang kaping 149 utawi 150 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Mèi - 29 Mèi - 30 Mèi