25 Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 25 Desember)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

25 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Dhésèmber-25 Dhésèmber-26 Dhésèmber