25 Dèsèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 25 Desember)

25 Desember punika, dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

24 Desember - 25 Desember - 26 Desember
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 25 Dèsèmber ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_Dèsèmber&oldid=951139"