1647

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652
Dasawarsa: 1630-an  1640-an  1650-an
Abad: kaping-16  kaping-17  kaping-18
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1647 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1647&oldid=807682"